Elin Lindqvist

dmbLS0Nz"/>

Barnens ändrade dygnsrytm

Mina barn har ändrat dygnsrytm helt. Alltså jäklar vad de har ändrat sig. Kl 5 på morgonen skulle båda barnen upp idag. Alice älsklingen ramla ner från sängen och skrek som en stucken gris när både jag och mamma som sov över rusade in i hennes rum och inte hitta henne, förrän vi såg att hon låg på golvet. Vi alla gick upp och kolla trassel och jag rådäcka med Albin till halv nio. Mamma hade Alice och hjälpte mig, Så snäll! Hon rensade även badkarets avlopp. Vad hade man gjort utan mamma? Idag ska vi bara ta det lugnt och jag märker nu att Alice börjar bli trött. Så jag ska försöka vila ner henne då Albin redan sover!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. jjuulliiaas

  Blir så glad att jag hittat till din blogg! Älskar verkligen att följa er på unga föräldrar och skrattar alltid åt er för ni är så himla underbara och naturliga. Ni har verkligen en superfin relation och så kul att få följa er som familj! Själv väntar jag mitt första barn nu och kan dyka upp när som helst! KRAM 😀

  1. baralindqvist

   Haha åh vad glad jag blir! Har tyvärr inte varit aktiv de senaste veckorna då jag funderar på att byta bloggportal samt de har varit lite mycket privat <3 Kram!! lycka till de som kommer att komma <3

  1. baralindqvist

   Beroende på vart du bor så bör BVC eller kyrkan erbjuda det. Hos oss i Haninge kommun är det kyrkan. Man lär sig hur man masserar bebisen och har en mysig stund med sin lille!

  1. baralindqvist

   Beror helt på av vilken anledning jag går ut. Ska jag och Albin ut och leka så blir det flera lager av kläder på, Men ska vi hämta på föris eller handla lite så blir det en tjocktröja på och sen in i åkpåsen 🙂

 2. Josefin

  Har du några tips på vad man kan göra när man är mammaledig? Har en son på snart 4 månader men har inga andra kompisar som har barn så mån-fre när alla jobbar är vi själva och har inget att göra. Behöver tips! Förutom öppna förskolan

  1. Elin

   Kolla om det finns någon mammaträning i närheten om du gillar sånt eller babysim. Lite omväxling för bebis och kommer iväg en gång i veckan iaf 🙂

  2. baralindqvist

   Åh vart bor du? Jag går på spädbarnsmassage också, öppna förskolan är inte så jätte rolig för så små hehe. Sen är jag på mamma träning där barnen ligger i mitten och alla mammor tränar. Sen måste man typ våga lära känna andra. Det har jag gjort nu 🎈

stats