Elin Lindqvist

dmbLS0Nz"/>

Bebisbubblan har hittat mig!

Det ÄR härligt att vara hemma med barn men det är NU jag får uppleva det. Med Alice var det allt annat än att vara hemma med barn skönt, jag avskydde att vara hemma sorgligt nog och när andra mammor skrev till mig om att vara i bebisbubblan fattade jag ingenting och tyckte att de ljög för sig själva. Jag hamnade aldrig i någon bebisbubbla, jag är så ledsen för att jag inte gjorde det med Alice. Att vara i denna bebisbubbla som alla pratade om är U N D E R B A R T. Jag förstår nu vad ni menar, och samtidigt som jag är ledsen över att jag inte kände denna bebisglädje med Alice så är jag så tacksam för att jag får känna det nu. Jag älskar självklart mina barn lika mycket även fast jag är inne i en härlig och mysig bebisbubbla med Albin och aldrig varit det med Alice. Att hantera Alice som liten var lika mycket kärlek och gulligull som med Albin men jag kände inte att jag fick tillbaka lika mycket. Det är svårt att förklara utan att låta som att jag var hård och känslokall mot Alice och att jag är nästintill kär i Albin men jag känner skillnad på den första tiden.
20160906_171418
Jag kan inte påstå att det är för att jag är äldre nu än med Alice för åldern har nog ingenting med saken att göra, tror det har och göra med hur jag är som person. Att jag har lärt mig så otroligt mycket i mitt föräldrarskap med Alice, hon har format mig till en lugnare, mer stresstålig och lugn människa. Självklart stressar jag upp mig ibland nu med men inte alls lika mycket som när Alice var liten. Nu känner jag mig tillräckligt lugn och trygg i mig själv för att kunna ta vara på tiden. Dock har den bara flugit förbi nu när man är redo för att ta väl hand om tiden och förvalta tiden väl, men såklart är det så! Jag har lättare att göra Albin lugn och nöjd än vad jag hade med Alice, bara det är hur skönt som helst.

Är det fler som känner att barn nummer två är lättare att komma in i en bebis bubbla med?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dema

    Åh vad jag känner igen mig! Fast för mig var det vid barn tre jag hittade dendär bubblan:) så jag först verkligen hur du menar,:)

stats