baralindqvist

Elin Lindqvist

dmbLS0Nz"/>
Annons

Kontraster i nattsömnen

Herregud vilken skitnatt jag hade. Varenda familjemedlem skulle ligga på mig inatt och till slut så höll jag och Albin på att ramla ur sängen så då fick Alice & Emil sängen för de själva och jag & Albin tog vårt pick och pack (läs: napp och täcke) till soffan istället. Annars brukar Albin sova i vaggan men det ville han inte inatt och Alice brukar komma in i vårt rum vid 4-5tiden på morgonen men inatt kom hon kl.1 och genast blir sängen då trång. Senare när Emil vaknade så frågade jag hur han hade sovit med tanke på att jag hade vaknat så mycket så det inte ens kändes som att jag hade sovit – Hans svar: underbart, bästa natten hittills, sov så skönt!!

Kommentarer
baralindqvist

Kommentera

  1. baralindqvist
    baralindqvist

    Vi får inte plats med två 120 sängar bredvid varandra. Så som vi har nu är det som får plats och det funkar annars haha! Men så skönt och ha så stor säng som ni har! Avis! 😂

  2. Helena

    Ja hjälp att få ett sånt svar efter din nattsömn kan få vem som helst att vilja dra ut i strid😝🤗släng ut dubbelsängen om ni har en sån traditionell o köp 2 st 120 cm sängar bredvid varandra istället. Vill man ha en huvudgavel kan man lätt göra en av plywodd , lite stoppning o en snygg bit tyg o nita fast. Det har vi gjort🙄

Annons
stats