Min man kan | Elin Lindqvist
baralindqvist

Elin Lindqvist

dmbLS0Nz"/>
Annons

Min man kan

Emil sms:ade under dagen att han gjorde middagen kvällen och han gjorde den maten som vi ofta väljer när vi äter ute nämligen oxfiléprovencale. Att komma hem till detta var pricken över i:et.

Jag träffade Moa inne i stan och köpte glass innan vi gick på min efterkontroll. Enligt min barnmorska så syns det inte ens att jag fått barn! Haleluja. Det man fruktar mest under förlossningen är ju att förstöra hela sin fiffi men den är välbehållen. I slutet av augusti har jag tid igen för att sätta in spiral, är jätte nervös då jag hört så många historier om spiraler som gått fel. Var så skeptisk egentligen men nu testar vi detta preventivmedel i hopp om att inte bli gravida och inte blöda sönder.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
baralindqvist

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Felicia

  Hej, jag har kopparspiral sen ca 3 år tillbaka. Funkar kanon! Hade mer blödningar vid mens första gångerna men nu är det som vanligt. Inga hormoner och man behöver inte tänka på att ta något piller eller så. De är obehagligt att sätta dit den men de gör mindre ont än vad man tror 😊

 2. Lisa

  Jag hade också pstav tidigare som inte alls funkade för mig. Blödde konstant i ett halvår innan jag tog it skiten, men spiralen funkar såå bra!

 3. Lisa

  När jag satte in min hormonspiral så blödde jag nonstop i två månader, nu har jag vart mensfri i över ett halvår!

  1. baralindqvist
   baralindqvist

   Ja jag tog den nyaste hormonspiralen som fanns och hoppas på nada blödningar. När jag hade pstav blödde jag i 7 månader innan de gav upp och tog ut den. Det var precis när jag och Emil träffats 😂

 4. Jenny

  Jag har kopparspiral och tycker det är super! Märker inte av den nåt alls, så skönt att inte behöva bry sig om nåt eller stoppa i sig hormoner. 👍🏻

Annons
stats