Elin Lindqvist

dmbLS0Nz"/>

Virrig, ny säsong och zoombiesambo

Hejhallå det var ett tag sedan. Jag vet inte alls vad jag har hållit på med, uppenbarligen inte underhållit er iallafall. Mina dagar går liksom i ett och jag vet själv inte vad jag håller på med och inte. Jag har behövt att stanna upp för att leva i nuet då jag har stressat mig igenom dagarna för att hinna så mycket och många åt gången som jag bara kan. Vet liksom inte när ens huvud kommer back-on-track efter att man har en bebis hemma? Känns som att de flesta mammor blir så vimsiga och virriga? Jag känner mig mer borta än någonsin. Kan tappa bort mig i meningar, glömma vad jag pratar om osv. Jag blir inte klok på mig själv och vill bara sätta in mig själv på tänk rehab.

Nu sover båda barnen, Alice har precis slocknat och Albin somnade i sin säng för 15-20 minuter sen. Emil är och jobbar helg 1 av 2 vilket är så sjukt tråkigt för när han jobbar helg så går liksom hela helgen åt att han är trött och lika borta i huvudet som jag är normalt så våra konversationer… existerar typ inte för vi kommer ingen vart. Och jag vet att Emil vill spendera så mycket helg som möjligt med kidsen och vakna tidigt men han är endast som en zoombie i soffan så han gör ändå ingen nytta, blir mer irriterad på han i det tillståndet än om han skulle sova bort hela dagen vilket jag har FULL förståelse för att han vill göra när han har jobbat dag under nu på fredagen och jobbar natten mellan fredag och lördag så han kommer liksom hem när vi går upp. Nog om det.

Säsongen är i full rulle och jag vet knappt själv vad ni har hunnit se pga mitt USLA minne. Kolmården, Emils roadtrip till järvsö, Alices lördagsgodis, jag åka kommunalt, det var väl typ det? Det är endast 14 avsnitt denna säsong så den är kort för er tittare!! Det är roligt för jag har hängt med Maria som också är med 2gånger sen säsongen startade. Jag ska försöka hålla bloggen i liv tills jag hittar en annan plattform att blogga på! Stay tuned <3 Och ha en fantastisk helg!!! 21318887_10154949860521724_2487088981071714678_o

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ursut

    Jag tycker att Alice är enda anledningen att se ”Unga föräldrar”. Helt underbart charmig och rolig och förmodligen ovanligt smart 😊. Jag hoppas att ni skaffar en youtubekanal om de typ lägger ner programmet eller byter ut er( men gör de det så är de nog korkade). Alice är bäst och jag tycker ni verkar vara så bra med henne 😊

  2. Clara

    Så kul med ny säsong! Ni är lätt de roligaste att följa!

    Själv har jag inga barn men ibland (eller, ganska ofta) undrar jag över min hjärnas välmående pga jag har 0 arbetsminne. Alltså verkligen noll och nada. Det är liksom så att jag googlar ”19 år alzheimers” i ren desperation haha

stats